SkinPen

Collagen Induction Theraphy (CIT) eller kollagen-terapi som vi kaller det på norsk, er en behandling hvor flere mikronåler bryter gjennom huden for å stimulere kollagenvekst. De mikroskopiske punkteringene av huden bryter en del av de mikroskopiske blodårene like under hudens overflate og skaper dermed ideelle betingelser for elastin- og kollagenproduksjon. Økt produksjon av disse substansene er en forutsetning for å få oppnå en hudforyngelse. Etter behandling vil huden føles lett solbrent, og en rødme vil kunne oppstå. Den vil imidlertid forsvinne etter 4-24 timer. Behandlingen kan ikke utføres på aktiv akne.


Indikasjoner på bruk av SkinPen

Det anbefales en kur på 4-6 behandlinger hver 4. uke. Behandlingsforløpet er avhengig av hvilke problemer og områder som skal behandles. Ved hver etterfølgende behandling akkumuleres effekten og resultatene kan ses allerede etter få behandlinger.

Skinpen i kombinasjon med ulike serum med blant annet stamceller, hyaluronsyre eller pepider har vist seg å være svært effektiv i behandling av ulike hudproblemer. Behandlingen forbedrer hudens tekstur, smidighet og volum.