Fotterapi

Vi har fått en ny fotterapeut på laget. Susanne Andersen er autorisert fotterapeut med lang og allsidig erfaring. Hun kan hjelpe deg med:

fotterapi

Hva er fotterapi?
Tre av fire nordmenn vil oppleve fotplager i løpet av livet. Det er kanskje ikke så rart med tanke på belastningene føttene er utsatt for. De fleste fotplager skyldes feil bruk av fottøy. Fottøy som ikke er tilpasset foten og situasjonen kan føre til belastningsskader, hud- og neglproblemer. Fotterapeuter er autorisert helsepersonell som kan behandle en rekke fotplager, og hjelpe deg med å finne årsaken til problemene, slik at du kan unngå smerter i fremtiden.

Forebygg fremtidige fotplager
Under behandling hos fotterapeut kan du få råd og veiledning om daglig hygiene og stell av føtter. Fotterapeuten informerer om fottøyets påvirkning av gangmønsteret, og gir veiledning om riktig fottøy og strømper, tilpasset ditt behov.

Trener du regelmessig er det spesielt viktig å sørge for at føttene holder stand. Det er imidlertid enkelt å forebygge plager i samråd med fotterapeuten. Dette kan gjøre hverdagen, så vel som treningen din, til en ny og bedre opplevelse.

Fotterapeuter har unik helsefaglig kompetanse på fot og ankel.

fotterapi fotterapi